INTRODUCTIEWEEK

[vc_row][vc_column css_animation=”none”][vc_empty_space][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]Het Introductiebestuur is in september 2017 aangesteld om de plannen die zijn voortgekomen uit het Introductiepanel van 2016 verder uit te werken. Dit geheel nieuwe Introductiebestuur bestaat uit vijf enthousiaste en gemotiveerde studenten. De reden achter een gezamenlijke introductieweek in Leeuwarden is dat er tot op heden nog geen gezamenlijke introductie plaatsvindt waarin studenten kennis maken met de stad zelf. Het doel is daarom ook om een introductie(week) te organiseren die zowel Leeuwarden als studentenstad beter op de kaart zet als waarin de beginnende studenten de stad écht leren kennen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css_animation=”none”][vc_text_separator title=”Ontstaan Introductiebestuur” color=”blue” border_width=”4″ css_animation=”fadeIn”][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]Het introductiepanel werd in 2016 opgericht door het IBOS naar aanleiding van de studententop 2016. Tijdens de studententop werd geconstateerd dat de huidige introductieweek niet voldoet aan het landelijk gemiddelde. Met deze intentieverklaring gaf het IBOS het startschot voor het introductiepanel.
Het Introductiepanel van 2016 heeft destijds het College van Bestuur van Stenden, NHL Hogeschool en Van Hall Larenstein geïnformeerd over deze plannen en zijn er verschillende gesprekken gevoerd met deze en andere partijen. Ook zijn alle partners van het IBOS en de studieverenigingen op de hoogte gebracht.

Een aantal maanden later was de behoefte naar zo’n gezamenlijke introductie nog steeds groot en de vorderingen van het introductiepanel helaas te klein. Vandaar dat er in september 2017 vanuit het IBOS een nieuw Introductiebestuur is aangesteld dat zich volledig zal gaan richten op het verder uitwerken en verwezenlijken van deze plannen. Met voornamelijk het IBOS en Leeuwarden Studentenstad als adviesorgaan is er een nieuw plan van aanpak geschreven en is er al veel progressie geboekt.[/vc_column_text][vc_text_separator title=”Nieuwsbrieven” color=”blue” border_width=”4″ css_animation=”fadeIn”][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]Het Introductiebestuur deelt graag haar bevindingen met iedereen. Daarom worden er naast de notulen die vooral voor interne communicatie zijn bedoeld ook nieuwsbrieven uitgegeven. De nieuwsbrieven beschrijven de voortgang van de organisatie van de introductieweek. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de nieuwsbrief ontvangen meld u dan hier aan.

Nieuwsbrief 1

[/vc_column_text][vc_text_separator title=”Sluit je aan!” color=”blue” border_width=”4″][vc_column_text]

Interesse in het opvullen van een commissie of een ander goed idee? Sluit je aan!

Het Introductiebestuur staat altijd open voor mensen die willen meedenken. Heb je een goed idee, stevige kritiek of weet jij iets wat het bestuur echt moet weten? Neem dan snel contact op. Alle input is welkom.

Alvast bedankt![/vc_column_text]

    [vc_text_separator title=”Vergaderingen” color=”blue” border_width=”4″ css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]

    Om toegang te krijgen tot de vergaderstukken moet je inloggen

    [wpmem_form login redirect_to=”http://lidwordeninleeuwarden.nl/intropanel-login/”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][wpmem_logged_in]Klik hier om terug te gaan naar de vergaderstukken[/wpmem_logged_in][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space el_class=”extra ruimte “][/vc_column][/vc_row]