LEIP!-BESTUUR

Het Tweede LEIP-bestuur

In de loop van januari 2021 is het nieuwe LEIP-bestuur samengesteld. Binnenkort meer informatie, ook op de Facebook en website van LEIP. Wil jij nou deel uitmaken van het volgende bestuur, of wil je jouw kennis delen of plaatsnemen in een commissie of werken als LEIP-Leider? Neem dan contact op met Derk Hulsbus Veldhuysen, Secretaris IBOS, aanspreekpunt LEIP introbestuur: info@ibosleeuwarden.com.

Het Eerste LEIP-bestuur

Het Eerste Introductiebestuur of LEIP-bestuur heeft in het jaar 2017-2018 onder leiding van voorzitter Maartje van der Molen de eerste editie van LEIP verwezenlijkt. Samen met Eline Lems, Eline van der Beek, Leon Kortstra en Joel Bosma is er een zeer geslaagde week neergezet, wat een goede start is te noemen voor een grote integrale introductieweek. In september 2018 mochten de aankomend studenten in Leeuwarden kennis maken met de stad én met elkaar doormiddel van vele uiteenlopende activiteiten die werden georganiseerd. Dankzij de oneindige hoeveelheid energie en tijd die werd gestoken in de organisatie heeft Leeuwarden er nu dus een splinternieuw concept bij!

Maartje van der Molen – Voorzitter Eerste LEIP-bestuur

Eline Lems – Vice Voorzitter Eerste LEIP-bestuur

Eline van der Beek – Secretaris Eerste LEIP-bestuur

Leon Kortstra – Penningmeester Eerste LEIP-bestuur

Joel Bosma – Algemeen Lid Eerste LEIP-bestuur

Ontstaan Introductiebestuur

Het introductiepanel werd in 2016 opgericht door het IBOS naar aanleiding van de studententop 2016. Tijdens de studententop werd geconstateerd dat de huidige introductieweek niet voldoet aan het landelijk gemiddelde. Met deze intentieverklaring gaf het IBOS het startschot voor het introductiepanel.
Het Introductiepanel van 2016 heeft destijds het College van Bestuur van Stenden, NHL Hogeschool en Van Hall Larenstein geïnformeerd over deze plannen en zijn er verschillende gesprekken gevoerd met deze en andere partijen. Ook zijn alle partners van het IBOS en de studieverenigingen op de hoogte gebracht.

Een aantal maanden later was de behoefte naar zo’n gezamenlijke introductie nog steeds groot en de vorderingen van het introductiepanel helaas te klein. Vandaar dat er in september 2017 vanuit het IBOS een nieuw Introductiebestuur is aangesteld dat zich volledig zal gaan richten op het verder uitwerken en verwezenlijken van deze plannen. Met voornamelijk het IBOS en Leeuwarden Studentenstad als adviesorgaan is er een nieuw plan van aanpak geschreven en is er al veel progressie geboekt.

Nieuwsbrieven

Het Introductiebestuur deelt graag haar bevindingen met iedereen. Daarom worden er naast de notulen die vooral voor interne communicatie zijn bedoeld ook nieuwsbrieven uitgegeven. De nieuwsbrieven beschrijven de voortgang van de organisatie van de introductieweek. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de nieuwsbrief ontvangen meld u dan hier aan.

Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief 2

Sluit je aan!

Interesse in het opvullen van een commissie of een ander goed idee? Sluit je aan!

Het LEIP-Bestuur staat altijd open voor mensen die willen meedenken. Heb je een goed idee, stevige kritiek of weet jij iets wat het bestuur echt moet weten? Neem dan snel contact op. Alle input is welkom.

Alvast bedankt!

info@ibosleeuwarden.com

Ons postadres is:

Rengerslaan 1
8917DD Leeuwarden
o.v.v. LEIP-Bestuur