Io Vivat Nostrorum Sanitas

Al sinds het prille begin van de Hogere Hotelschool in 1987 is Io Vivat de vruchtbare grond voor vele ambitieuze studenten, die meer willen in hun studententijd.

Io Vivat Nostrorum Sanitas

Io Vivat Nostrorum Sanitas is een hechte Vereniging welke is gevestigd midden in het oude centrum van Leeuwarden. Sociëteit ’t Heertje is de plek waar de Disputen, Gildes en Jaarclubs samen komen, waar Bureaus en Commissies vergaderen, of beter gezegd; waar de student zich ontwikkelt!

Io Vivat kenmerkt zich door haar ondernemende en ambitieuze karakter. Haar Leden zijn doeners met lef, eigenwaarde staat hoog in het vaandel en ieder individu kijkt naar de ander om. Het begrip ‘Io Vivatter’ is dan ook alom bekend binnen de hogeschool, men weet direct waarvan het op aan kan.

Waar Io Vivat voorheen exclusief verbonden was aan de Hotelschool, is dat nu niet meer het geval. Studenten aannemen op basis van studie is niet meer van deze tijd, studenten met een Io Vivat-instelling bevinden zich namelijk ook op andere academies. Studenten van de hele hogeschool zijn dan ook van harte welkom zich bij deze ‘Vereniging voor het leven’ aan te sluiten.

o Vivat organiseert jaarlijks voor haar leden vele evenementen en activiteiten om de leden te vermaken of persoonlijk te ontwikkelen. Zo organiseert Io Vivat jaarlijks een ski-reis voor ruim 100 leden, een zeilweekend, veel thema feesten op onze prachtige sociëteit en nog veel meer. Het kent goede banden met school en creëert mede daardoor fantastische mogelijkheden, via onder andere een gigantisch netwerk, voor een rijke toekomst.


Naar de website

Sfeerimpressie