Navigators

Navigators Leeuwarden is een open, actieve en christelijke studentenvereniging met het motto ‘Geloof, Gezelligheid en Gastvrijheid’.

Navigators Leeuwarden


Navigators Leeuwarden is een open, actieve en christelijke studentenvereniging met het motto ‘Geloof, Gezelligheid en Gastvrijheid’. Wekelijks komen we samen op de donderdagavond in de bovenzaal van Sportcafé Scamele waar we spelletjes spelen, feesten, samen worshippen of een biertje drinken aan de bar. Daarnaast houden we kringen op de dinsdagavonden, waarbij je kunt groeien in je geloof en waar ruimte is voor een goed gesprek. Bij ons gaan bier en Bijbel samen! De activiteiten worden georganiseerd door onze betrokken leden in commissies, waardoor je elkaar beter leert kunnen en kunt ontwikkelen op persoonlijk vlak. Er is voor ieder wat wils. Zo organiseren we verschillende weekendjes weg, een gala en acties in samenwerking met de voedselbank, vluchtelingenwerk Nederland of stichting Present. Al met al, activiteiten die je niet wilt missen!

Nieuwsgierig geworden naar onze vereniging en wil je meer weten? Neem dan gerust een kijkje op onze Instagram of website en wie weet zien we jou binnenkort bij één van onze avonden!

Naar de website

Sfeerimpressie